Selimbar - Teren intravilan
COD: 134

  • 20,000.00 €
  • Data publicarii: Februarie 11, 2018
    • Selimbar, Sibiu, Romania

Teren intravilan de vanzare cu suprafata de 400 mp, cu PUZ Selimbar,Sibiu, cu deschidere de 16 metri liniari la frontul stradal, cu utilitati.

Face parte din lotul destinat constructiei unei case / duplex, ramanand suficient spatiu pentru parcarea autoturismelor cat si pentru spatiu de recreere, inaltimea maxima admisa pentru acest teren este de 12 metri la cornisa superioara.

Pozitionat intr-o zona exclusiva numai de case, iar conform Planului Urbanistic Zonal, indicatorii urbanistici propusi spre aprobare pentru acest lot au regimul de inaltime maxim admis: P+E+M iar procentul de ocupare al terenului este de maxim 45%., CUT de 1.3, conform PUZ aprobat de Primaria Selimbar.

Pe strada unde se afla, predomina constructiile noi, este o zona linistita aflata in plina dezvoltare imobiliara.
Accesul la teren este deosebit de facil, proprietatea avand cota parte dintr-un drum privat cu latimea de 8 metri.
Strada pe care este situat terenul este in curs de amenajare iar utilitatile, curent, gaz, sunt in aropiere de teren.

Pretul de achizitionare este 20.000 euro negociabil.
ALTE DETALII ZONĂ: Amenajare strazi (asfaltate, pietruite), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Detalii

Tip AnuntDe Vanzare
Tipul ProprietatiiTerenuri/Hale
Nr. Camere0
Nr. Bai0
StareConstrucţie noua
Suprafata Utila400
Suprafata Construita400
Etaj0
Numar de etaje0

Lasa un comentariu (mesajele spam sau ofensatoare vor fi eliminate)


Calculeaza-ti creditul online:
  sursa curs: curs-valutar-bnr.ro

Informatii utile

  • Daca ne contactati veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
  • Ofertele noastre se adreseaza atat segmentului compus din clienti cu venituri mici, medii cat si oamenlior de afaceri.
  • Compania noastra este interesata in cresterea calitatii serviciilor imobiliare pentru acordarea de consultanta individualizata in functie de nevoile clientilor nostri, acordand o atentie deosebita sigurantei tranzactiei.
  • In concluzie Agentia Imobiliara DENDY respectand instructiunile dumnevoastra pe baza experientei si a capacitatii sale de elaborare, analizare si evaluare va poate apara de prejudiciile rezultate din practici incorecte, lipsa de profesionalism, frauda in tranzactiile imobiliare si va poate scuti de birocratie, cozi, cereri, drumuri inutile si timp pierdut.
  • Agentii nostri pun accent pe o educatie continua in domeniu imobiliar pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a satisface nevoile clientilor in functie de cerinele acestora, punand pe primul plan multumirea acestora si pe planul al doilea onorariul .

Anunțuri asemănătoare