COD: 140
Terezian - casa 3 camere

 • 98,000.00 €
 • Data publicarii: Martie 19, 2018
 • Data modificarii: Martie 19, 2018
  • Terezian, Sibiu, Sibiu, Romania

Dendy Imobiliare va ofera spre vanzare casa (singur in curte) cu 3 camere decomandate, pivnita spatioasa si curte individuala de 160 mp, accesul pana la curtea individuala se face pe un spatiu comun la care proprietarii casei au drept de servitute. Edificata in jurul anului 1970, renovata in 2014 solida constructie beneficiaza de o suprafata construita de 95 mp, avand o amprenta la sol de 77 mp. Locuinta dispune de o suprafata utila de 80 mp, fiind compusa din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie cu geam si hol. Din punct de vedere al imbunatatirilor locuinta beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usa de PVC la intrare, usi de lemn pe interior. Casa se afla intr-o zona linistita ideala pentru cei care doresc sa se mute intr-un loc care se le ofere propria oaza de relaxare. In vecinatate se afla magazine alimentare, aprozare, statii de autobuz, statii de taxi, institutii de invatamant, institutii de cult, dar si multe alte puncte de interes public. Pretul de vanzare al casei este de 98.000 euro si poate fi achizitionata si prin credit ipotecar sau imobiliar

Detalii
Tip AnuntDe Vanzare
Tipul ProprietatiiCase/Vile
Nr. Camere3
Nr. Bai1
StareConditie buna
Suprafata Utila80
Suprafata (Total)95
Etaj0
Numar de etaje (Total)0
Utilităţi & Dotări
 • Centrala
 • Mobilat
Distribuie

Localizare pe harta

Calculeaza-ti creditul online:
Informatii utile

 • Daca ne contactati veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
 • Ofertele noastre se adreseaza atat segmentului compus din clienti cu venituri mici, medii cat si oamenlior de afaceri.
 • Compania noastra este interesata in cresterea calitatii serviciilor imobiliare pentru acordarea de consultanta individualizata in functie de nevoile clientilor nostri, acordand o atentie deosebita sigurantei tranzactiei.
 • In concluzie Agentia Imobiliara DENDY respectand instructiunile dumnevoastra pe baza experientei si a capacitatii sale de elaborare, analizare si evaluare va poate apara de prejudiciile rezultate din practici incorecte, lipsa de profesionalism, frauda in tranzactiile imobiliare si va poate scuti de birocratie, cozi, cereri, drumuri inutile si timp pierdut.
 • Agentii nostri pun accent pe o educatie continua in domeniu imobiliar pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a satisface nevoile clientilor in functie de cerinele acestora, punand pe primul plan multumirea acestora si pe planul al doilea onorariul .

Anunțuri asemănătoare