COD: 141
Vasile Aaron - Apart.2 camere et.8

  • 49,500.00 €
  • Data publicarii: Martie 19, 2018
  • Data modificarii: Martie 19, 2018
    • Vasile Aaron, Sibiu, Sibiu, Romania

Va oferim apartament cu 2 camere decomandate, balcon si spatiu pentru depozitare, complet mobilat si utilat de vanzare in zona Vasile Aaron din Sibiu. Locuinta dispune de o suprafata totala de 65 mp si utila de 54 mp, este format din: - living foarte generos cu iesire in balconul cu o priveliste panoramica deosebita; - dormitor luminos; - bucatarie utilata cu electrocasnice si spatiu pentru depozitare; - hol foarte generos si spatiu pentru depozitare, cu diverse posibilitati de modificare; - baie cu cada si geam de aerisire; Locuinta este situata intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere numeroase puncte de interes: gradinite, scoli, banci, birouri notariale, farmacii, piata agroalimentara, mijloc de transport in comun, magazine, dispensar. Ofera un inalt grad de confort, datorita compartimentarii si beneficiaza de numeroase imbunatatiri, de exemplu: centrala cu calorifere din otel, ferestre din termopan, izolatie exterioara de 10 cm, parchet de trafic, gresie, faianta. Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat este de 49500 euro, poate fi achizitionat prin orice tip de Credit Imobiliar, fiind liber de sarcini, iar eliberarea se face in ziua semnarii contractului.

Detalii
Tip AnuntDe Vanzare
Tipul Proprietatii2 Camere
Nr. Camere2
Nr. Bai1
StareConditie buna
Suprafata Utila54
Suprafata (Total)65
Etaj8
Numar de etaje (Total)10
Distribuie

Localizare pe harta

Calculeaza-ti creditul online:
Informatii utile

  • Daca ne contactati veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
  • Ofertele noastre se adreseaza atat segmentului compus din clienti cu venituri mici, medii cat si oamenlior de afaceri.
  • Compania noastra este interesata in cresterea calitatii serviciilor imobiliare pentru acordarea de consultanta individualizata in functie de nevoile clientilor nostri, acordand o atentie deosebita sigurantei tranzactiei.
  • In concluzie Agentia Imobiliara DENDY respectand instructiunile dumnevoastra pe baza experientei si a capacitatii sale de elaborare, analizare si evaluare va poate apara de prejudiciile rezultate din practici incorecte, lipsa de profesionalism, frauda in tranzactiile imobiliare si va poate scuti de birocratie, cozi, cereri, drumuri inutile si timp pierdut.
  • Agentii nostri pun accent pe o educatie continua in domeniu imobiliar pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a satisface nevoile clientilor in functie de cerinele acestora, punand pe primul plan multumirea acestora si pe planul al doilea onorariul .

Anunțuri asemănătoare